Кошик
87 відгуків
Всі види протипожежних робітПерейти
  • Понеділок
    09:00
    17:00
  • Вівторок
    09:00
    17:00
  • Середа
    09:00
    17:00
  • Четвер
    09:00
    17:00
  • Пʼятниця
    09:00
    17:00
  • Субота
    Вихідний
  • Неділя
    Вихідний
+38-096-570-70-01
+38-096-570-70-01
+38-096-570-70-01
багатоканальний
+38-096-570-70-01
Пожежно-технічно підприемство ТОВ "Брандмайстер" (продаж та перезарядка вогнегасників, послуги)

Система кухонного пожежогасіння Brandmaster

В наявностіОптом і в роздріб

Оптові та роздрібні ціни уточнюйте

Написати
Система кухонного пожежогасіння Brandmaster
Система кухонного пожежогасіння Brandmaster
Написати
Передзвоніть мені
  • +380 показати номер +38-096-570-70-01 багатоканальний
Узнать партнерские цены
Передзвоніть мені
Узнать партнерские цены
  • +380 показати номер +38-096-570-70-01 багатоканальний
  • Контакти
    • Телефон:
      +38-096-570-70-01, багатоканальний
    • Контактна особа:
      Стрелец Валерий Викторович
    • Адреса:
      ул. Маршала Бажанова 21\23 (ул. Шевченко 1), Харків, Харківська область, Україна
    • Email:
      v.strelec.brand@gmail.com
  • Умови повернення та обміну
  • Бесплатная
    доставка

Переваги

1. Швидка і проста установка безпосередньо над зонами приготування їжі високого ризику:

Гнучка трубка датчика легко встановлюється безпосередньо всередині екстрактора
витяжка - прямо над зонами приготування їжі.
Під час експлуатації трубки нагнітають сухим азотом
Динаміка підвищення тиску робить трубки більш реагуючими на нагрівання.
2. Раннє виявлення пожежі:
Якщо відбувається займання, тепло вогню викликає датчик під тиском
трубка повинна луснути в самій гарячій точці (прибл. 175 ° C).
3. Миттєве придушення:
Раптове зниження тиску в трубі приводить в дію спеціальний тиск
диференційний клапан і миттєво заповнює зону приготування з класом F
вогнегасна засіб. Вогонь швидко придушується через кілька секунд.

 

 

огнезащита кухни
ЗНИЖУЄ НАВІТЬ НАЙБІЛЬШІ РИЗИКИ ПОЖЕЖІ НА КУХНІ:
- Горючий жир і відкритий вогонь в зонах приготування їжі
- Травми персоналу
- Пошкодження кухонного обладнання та суміжних з кухнею приміщень
- Припинення роботи
- Втрата репутації в очах клієнтів

 

огнезащита кухни
Технічні характеристики:
  • Вогнегасні: склади Клас F
  • Газ: Азот
  • Обсяг вогнегасної речовини: 9 л
  • Тиск в трубці: 16 бар
  • Температура розриву сенсорної трубки: 175 ° C
  • Тиск в балоні: 16 бар
  • Робоча температура: Від -20 до +60 ° C
  • Обсяг балона: 12 л
  • Вага (заправленого): 13 кг
Характеристики
Основні
Виробник   Brandmaster
  • Ціна: Оптові та роздрібні ціни уточнюйте
Відгуки про товар
Додати відгук
    ПТП Brandmaster ТОВ "Брандмайстер" (продаж та перезарядка вогнегасників, послуги)
    Стрелец Валерий Викторович
    +38-096-570-70-01
    багатоканальний
    Україна Харківська область Харків ул. Маршала Бажанова 21\23 (ул. Шевченко 1)
    Мы находимся возле "горбатого моста", на пересечении улицы Шевченко и Маршала Бажанова, напротив КП Харьков Водоканал. Вход со стороны улицы и со двора! Бесплатная парковка.
    Цех по перезарядке огнетушителей находится по адресу Лозовская, 5, время приема огнетушителей с 9-00 до 15-00
    Карта